Trots op ons werk!

Hieronder ziet u een selectie van ons recente werk. Meer zien tijdens een vrijblijvende afspraak?

Ambifloor Woninginrichting
 Antiekhuis Timpaan

 Cees Vendrik

Ambifloor Woninginrichting

Ambifloor Woninginrichting in Veenendaal is naar ons toe gekomen om hun website te realiseren. Zij maken gebruik van onze catalogus module om hun projecten te laten zien. Daarnaast maken zij gebruik van onze fotogalerij om boven in de website een fijn sfeerbeeld te creëren.

www.ambifloor.nl

 

Antiekhuis Timpaan

Antiekhuis Timpaan is leverancier van poppen en poppenhuizen. Wij hebben een website ontworpen die hier perfect op aan sluit. Het warme gevoel en duidelijke grote foto's laten perfect zien wat u kunt kopen op deze website. Al en al zijn wij zeer tevreden over het eindresultaat

www.antiekhuis-timpaan.nl


 

Cees Vendrik

Wij hebben de website van Cees Vendrik in een nieuw jasje gestoken! De website is gericht op optimale zoekmachine vindbaarheid en stuurt de bezoeker met duidelijke knoppen. Deze informatieve website is duidelijk ingedeeld en laat goed zien waar Cees Vendrik voor staat, kwaliteit!

www.ceesvendrik.nl

Claris
 Comixus 

 Comminz 

Claris

Wij zijn er trots op dat wij al vele jaren alle marketing voor Claris uit Veenendaal mogen doen. O.a. Hun logo, huisstijl en website. De totale aanpak van offline en online media zorgt ervoor dat alles perfect op elkaar aansluit. En daardoor elkaar versterkt!

www.claris.nl

 

Comixus

Comixus telecommunicatie leidt dataverkeer in goede banen. Wij hebben voor Comixus een website ontworpen die dit uitstraalt. Met duidelijke knoppen en strak ontwerp is deze website gericht op een optimale conversie en perfect usabilty.

www.comixus.nl


 

Comminz

Comminz geeft pensioeninzicht zonder verkoop. De voorkant van de website geeft de bezoeker gelijk een fijn sfeerbeeld en laat zien waar jij heen moet als bezoeker. Verder is dit een duidelijke en informatie website waar iedereen zijn informatie vlot kan vinden.

www.comminz.nl

Condor Heavy Services
 Dansschool Wensink 

 ISDCI 

Condor Heavy Services

In de haven van Rotterdam komt eind dit jaar een nieuw bedrijf. Condor Heavy Services is gevestigd in het hart van Rotterdam. Omdat zij zich op de internationale markt bevinden hebben zij een website nodig die de internationale markt aanspreekt. Wij hebben hun dit geleverd.

www.condorheavyservices.com

 

Dansschool Wensink

In het centrum van Arnhem in een schitterend pand aan de Parkstraat zit Dansschool Wensink. Met z'n rijke historie die ver teruggaat hebben we gezocht naar een klasiek modern ontwerp. Natuurlijk onderhouden ze deze zelf met ons gebruiksvriendelijke website beheersysteem.

www.dansschoolwensink.nl


 

ISDCI

ISDCI is gevestigd in Schotland en is gericht op het samenbrengen van de academische wereld op het gebied van Immunologie. ISDCI bestaat al sinds 1976 en had een update nodig. Wij hebben hun website in een modern jasje gestoken met een natuurlijke uitstraling die perfect op ISDCI aan sluit.

www.isdci.org

Panta Rhei
 Rijschool de Witt 

 Stoerbeton 

Panta Rhei

In Velp bij Arnhem zit PantaRhei. Een schoonheidsinstituut wat staat voor aandacht voor de klant, kwaliteit en een grote veelzijdigheid. Het ontwerp van de website straalt de rust en aandacht uit welke je ook bij PantaRhei vindt. De site is informatief, goed vindbaar en nodigt uit tot actie.

www.instituutpantarhei.nl

 

Rijschool de Witt

Rijschool de Witt is een rijschool gevestigd in Westervoort. Wij hebben voor Rijschool de Witt hun gehele huisstijl gemaakt. Het logo, visitekaartjes, autobestickering en de website zijn gericht op het trekken van aandacht en een goed gevoel geven. De site is duidelijk en informatief en met een speels beeldmerk.

www.rijschooldewitt.nl


 

Stoerbeton

Stoerbeton is de leverancier van maatwerk sierbeton meubelen. Met de website hebben wij een sfeerbeeld gecreëerd wat warm oogt en vriendelijk er uit ziet. Verder is de website ingericht met duidelijke call to action's. Door de strakke kleuren combinatie is dit een ijzersterke website geworden.

www.stoerbeton.nl

 InterVote stemkastjes     

InterVote stemkastjes

InterVote Stemkastjes is al jaren een klant bij ons. InterVote heeft onlangs een update gehad om alles weer in een nieuw fris jasje te steken. De nieuwe insteek van de website is zo veel mogelijk nieuwe klanten genereren. Daar is deze website volledig op gericht.

www.intervote.nl

     

Twitter | volg ons

 $(function(){ $(".tweet").tweet({ join_text: "auto", username:"Aquaster0318", avatar_size: 48, count: 5,auto_join_text_default: "",auto_join_text_ed: "", auto_join_text_ing: "", auto_join_text_reply: "", auto_join_text_url: "",loading_text: "loading tweets...",divId:"mtweet1" });});

Actueel | Ons blog

SiteToGo | Een website op maat voor een scherpe prijs. SiteToGo is speciaal voor zzp'ers, kleine (startende) ondernemingen, stichtingen en vereningen.
www.sitetogo.nl
Goedkope website laten maken

Internet Marketing pakket | Wij bieden continuïteit in uw internet marketing voor een vast bedrag per kwartaal. Na advies werken wij maandelijks aan uw Google AdWords, Vindbaarheid (SEO), backlinking, sociale media of website conversie. Onze aanpak laat uw bedrijf groeien. Bel of mail ons nu !

Gratis SiteScan | contact

Laat ons vrijblijvend kijken naar uw website. Wij garanderen dat wij u goede ideeën zullen geven. Deze zullen de conversie uit uw internet strategie verhogen! Gratis SiteScan aanvragen

Hoog in Google

Gebruikt u nog geen Google AdWords? Ontdek hoe AdWords kan werken als ware lead-generator. Wij geven u gratis € 75,- advertentie tegoed. Neem nu contact met ons op!

Webdesign Veenendaal

Wij praten niet van webdesign. Maar van een internet strategie. Dit doen wij o.a voor onderstaande klanten:

Claris - Veenendaal
Ambifloor - Veenendaal
Alldent - Veenendaal 
Intervote - Veenendaal 
Hovenier Van Laar - Rhenen 
Stoerbeton - Ede
Comminz - Ede
Paintballcentrum De unit - Ede
Noot - Ede