Trots op ons werk!

Hieronder ziet u een selectie van ons recente werk. Meer zien tijdens een vrijblijvende afspraak?

Claris Webdesign Aquaster

Claris Arbodiensten

Wij zijn er trots op dat wij al vele jaren alle marketing voor Claris uit Veenendaal mogen doen. O.a. Hun logo, huisstijl en website. De totale aanpak van offline en online media zorgt ervoor dat alles perfect op elkaar aansluit. En daardoor elkaar versterkt!

www.claris.nl

 Claris Drukwerk Aquaster

Claris Arbodiensten

Claris arbodiensten heeft hart voor z'n klanten en diens medewerkers. Met een doelgerichte aanpak weten ze o.a. het ziekteverzuim terug te dringen bij organisaties. Voor Claris hebben wij een vriendelijk, aansprekend en helder logo ontwikkeld.

 Zonneberg Drukwerk Aquaster

Zonneberg makelaardij

Wij doen alle communicatie voor het actieve en groeiende Zonnenberg Makelaardij uit Veenendaal. Recent hebben wij het logo een redesign gegeven. Deze is nu in lijn met hun verdere uitingen. Met het nieuwe logo is Zonnenberg een sterker en meer herkenbaar merk geworden.

Intervote Drukwerk Aquaster

Intervote Stemkastjes

InterVote verzorgt interactieve bijeenkomsten en levert stemsystemen. Hierin zijn zij al 20 jaar specialisten. Hun bestaande logo hebben we een redesign gegeven. Naast het logo hebben wij ook de website van InterVote gerealiseerd.

www.intervote.nl

 Pantarhei Webdesign Aquaster

Panta Rhei

In Velp bij Arnhem zit PantaRhei. Een schoonheidsinstituut wat staat voor aandacht voor de klant, kwaliteit en een grote veelzijdigheid. Het ontwerp van de website straalt de rust en aandacht uit welke je ook bij PantaRhei vindt. De site is informatief, goed vindbaar en nodigt uit tot actie.

www.instituutpantarhei.nl

 Leewis Webdesign Aquaster

Leewis

Het zeer diverse auto- en taxi bedrijf, Leewis uit Veenendaal, is al jaren klant. Recent hebben we hun website een totaal nieuw en eigentijds ontwerp gegeven. Er is een duidelijke scheiding tussen het taxivervoer en het autobedrijf gemaakt.

www.leewis.nl

Pqr door Aquaster Webdesign

PQR

Met meer dan 100 mederwerkers is PQR uit de Meern een groot en toonaan- gevend ICT bedrijf. Ze hebben een zeer uitgebreide en informatie website. Hun website is in lijn gebracht met hun huistijl en de structuur is opnieuw opgebouwd. Een luchtig, uitnodigend en fris ontwerp is het resultaat.

www.pqr.com

 Paintball Unit Drukwerk Aquaster

Paintballcentrum De Unit

Eén van de grootste indoor paintballcentrums van Nederland vind je in Ede. Op een unieke locatie in de oude legerkazernes in Ede vind je dagelijks spektakel! Het stoere logo past bij de doelgroep. Naast logo hebben wij ook drukwerk en de website gerealiseerd.

www.paintballcentrumdeunit.nl

 Dansinstituut Wensink Webdesign Aquaster

Dansinstituut Wensink

In het centrum van Arnhem in een schitterend pand aan de Parkstraat zit Dansschool Wensink. Met z'n rijke historie die ver teruggaat hebben we gezocht naar een klasiek modern ontwerp. Natuurlijk onderhouden ze deze zelf met ons gebruiksvriendelijke website beheersysteem.

www.dansschoolwensink.nl

OYC Europe Drukwerk Aquaster

OYC Europe

Wij hebben het logo mogen maken voor het internationale bedrijf met z'n roots in Japan. OYC staat voor Oriental Yeast Company. In het logo vind je de drie letters van de bedrijfsnaam. Tevens zie je de drie divisies van OYC. Ze worden gekoppeld door de C. Het rood is een knipoog naar Japan.

 Mateboer Drukwerk Aquaster

Mateboer

Mevrouw Mateboer werkt al sinds 1995 als natuurgeneeskundige therapeut. Voor Mateboer hebben wij een logo gerealiseerd met natuurlijke elementen. Het logo zorgt voor de juiste referentie naar de activiteiten haar bedrijf.

 

Twitter | volg ons

 $(function(){ $(".tweet").tweet({ join_text: "auto", username:"Aquaster0318", avatar_size: 48, count: 5,auto_join_text_default: "",auto_join_text_ed: "", auto_join_text_ing: "", auto_join_text_reply: "", auto_join_text_url: "",loading_text: "loading tweets...",divId:"mtweet1" });});

Actueel | Ons blog

SiteToGo | Een website op maat voor een scherpe prijs. SiteToGo is speciaal voor zzp'ers, kleine (startende) ondernemingen, stichtingen en vereningen.
www.sitetogo.nl
Goedkope website laten maken

Internet Marketing pakket | Wij bieden continuïteit in uw internet marketing voor een vast bedrag per kwartaal. Na advies werken wij maandelijks aan uw Google AdWords, Vindbaarheid (SEO), backlinking, sociale media of website conversie. Onze aanpak laat uw bedrijf groeien. Bel of mail ons nu !

Gratis SiteScan | contact

Laat ons vrijblijvend kijken naar uw website. Wij garanderen dat wij u goede ideeën zullen geven. Deze zullen de conversie uit uw internet strategie verhogen! Gratis SiteScan aanvragen

Hoog in Google

Gebruikt u nog geen Google AdWords? Ontdek hoe AdWords kan werken als ware lead-generator. Wij geven u gratis € 75,- advertentie tegoed. Neem nu contact met ons op!

Webdesign Veenendaal

Wij praten niet van webdesign. Maar van een internet strategie. Dit doen wij o.a voor onderstaande klanten:

Leewis - Veenendaal 
Claris - Veenendaal
Ambifloor - Veenendaal
Alldent - Veenendaal 
Intervote - Veenendaal 
Hovenier Van Laar - Rhenen 
Stoerbeton - Ede
Comminz - Ede
Paintballcentrum De unit - Ede
Noot - Ede 
Stichting De Medewerker - Ede