Hoe werkt zakelijk leasen?

Overstappen naar het gemak van leasen? Wij helpen jou er graag bij. Je kunt namelijk kiezen voor zakelijke shortlease, maar wat houdt dat precies in en waarom is dat zo efficiënt? In eerste instantie is shortlease heel handig als je niet zo vaak de weg op moet. Ook kun je ervoor kiezen om meer en minder auto’s te leasen als er bijvoorbeeld veel medewerkers de weg op moeten. Wil jij ook een zakelijke auto leasen? Wij leggen je graag uit hoe dit werkt.

Kies een merk en een kleur

In eerste instantie is het belangrijk dat je gaat oriënteren. Welke merken zijn er beschikbaar en welke rijdt lekker. Op basis hiervan maak je een keuze wat betreft het merk. Vervolgens ga je kijken welke kleur je de auto of auto’s wilt. Daarnaast is het ook belangrijk dat je kijkt naar de laadtijd die de elektrische auto nodig heeft om weer 100% geladen te zijn. Zit jij anderzijds ook te denken aan een zakelijke auto huren? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt hiervoor het beste kiezen als je maar af en toe en voor een kortere periode een auto nodig hebt. Bijvoorbeeld voor een vakantie of een weekendje weg.

Zakelijke shortlease? Dat is zorgeloos rijden

Wij bieden je breng- en haalservice, allriskverzekering en vervangend vervoer. Je kunt kiezen voor 1 wagen, maar je hebt ook de mogelijkheid om 30 auto’s te gaan leasen. Dit kan minimaal voor 30 dagen, maar ook voor een heel jaar. Ook kun je het contract eenvoudig verlengen. Shortlease is ideaal wanneer je bedrijf een flexibele vervoersbehoefte heeft. Je zit niet vast aan langlopende leasecontracten met afkoopboetes. Wat dacht je van een Mercedes shortlease?

De voordelen van een shortlease

Waarom je moet kiezen voor een shortlease? Heel simpel: vergelijk het shortleaseconcept met veelgebruikte traditionele leaseconstructies, dan merk je al snel dat het vele voordelen heeft. Overweeg je ook om te gaan shortleasen? Kijk dan goed naar de voordelen en wie weet heb jij binnenkort een shortlease auto.