Pennen bedrukken als relatiegeschenk

Origineel cadeau

Wil je je grote liefde verrassen met een origineel en leuk cadeau? Kies er dan voor om pennen te bedrukken. Een bedrukte pen is een pen die je altijd bij je wilt hebben, omdat deze speciaal voor jou is gemaakt. Hoe leuk is het om een pen te hebben die helemaal uniek is? Ook tijdens evenementen en festiviteiten kunnen pennen een leuk cadeautje zijn. Je kunt pennen bedrukken met logo of tekst. Zo weet je zeker dat je eventueel toekomstige klanten je bedrijf goed zullen onthouden. Bovendien is een pen altijd handig. Wie heeft het niet meegemaakt dat je je pen bent verloren of dat de inkt plotseling op is? Een extra pen is altijd welkom en wordt dan ook altijd graag in ontvangst genomen. Als je met je partner een unieke pennenset deelt, dan zijn jullie zelfs de enige die in het bezit zijn van jullie originele pennen.

Klanten bereiken

Al zou je het in eerste instantie niet direct zeggen, kan een pen veel zeggen als het gaat om klantenrelaties. Het geeft een positief gevoel aan een toekomstige klant. Je kan kiezen voor verschillende soorten sets om te bestellen. Wil je graag 300 stuks in één keer bestellen of heb je aan 50 genoeg? Het kan allemaal. Bij de meeste aanbieders is het mogelijk om de pennen in diverse kleuren te bestellen. Vaak kan je kiezen voor een bedrukking van maximaal 4 kleuren. Soms kan je ook kiezen voor full color. Hierdoor kun je veel verschillende pennen creëeren. Dit maakt het wel zo leuk en afwisselend. De klanten zullen zien dat je moeite hebt gedaan en zullen dit waarderen. Bovendien gooi je een pen niet zomaar weg. De pen zal hen dus lang aan jou of aan je bedrijf herinneren. Een pen laten bedrukken is bovendien niet heel erg duur. Al voor bijvoorbeeld 22 cent heb je een prachtige bedrukte pen die je helemaal zelf ontworpen hebt.

Online bestellen en snel leverbaar

Bedrukte pennen kun je eenvoudig online bestellen. De pennen worden razendsnel geleverd na de bestelling via internet. Dit zorgt ervoor dat je de pennen binnen korte tijd al aan je collega’s of anderen kunt geven. Veel mensen kiezen dan ook om pennen te laten bedrukken. Het is een perfecte manier om te verbinden met collega’s en om reclame te maken voor je bedrijf.